Avid Traction šaranski štap

Avid Carp Traction šaranski štapovi mogu se pohvaliti blankom napravljenim Reactive tehnologijom proizvodnje karbonskih vlakana.Blank je omotan matiranim 3k slojem , koji nam omogućava da ponudimo jedinstvenu akciju u odnosu na tradicionalnu 'paraboličnu "akciju. Ovo omogućava ribolovcu da sporije upotrebi snagu potrebnu za zabacivanje što je generalno najveći problem većine ribolovaca koji žele da bace daleko ,ali u tome baš i neuspevaju.Takodje daleki zabačaji sa ovim štapom će biti dosta lakši i ugodniji.,
Reactive karbon takođe bolje absorbuje udarce borbenih od drugih štapova, dajući ribolovcu bolju kontrolu ribe kada je to stvarno potrebno. Ovaj pažljivo odabran miks novih tehnologija pruža savršenu akciju za moderan šaranski ribolov.

Avid Traction 12ft 3lb Ovaj štap daje savršen spoj progresivne snage sa brzom akcijom za maksimalnu kontrolu kada je bitno. Ima dosta snage u rezervi za duže zabačaje koje ostvaruje i uz pomoć prvog provodnika od 50mm, ali njegov primarni cilj je da zamori krupnu ribu sa savršenom parabolom.

Avid Traction 12ft 3,25lb  Ovaj štap daje savršen spoj progresivne snage sa brzom akcijom za maksimalnu kontrolu ribe u situacijama kada je to neophodno. Ima dosta rezerve snage za duže zabačaje,ali isto tako poseduje dovoljno mekoće u gornjem delu kako nebi kidao ribu pred meredovom.

Avid Traction 12ft 3,5lb Naj moćniji štap u ovoj seriji.Ako koristite veće PVA paketiće svaki put i uz to trebate baciti sistem daleko onda je ovo pravi izbor za Vas. Brza i oštra akcija koja se progresivno prenosi duž celog blanka omogućiće  maksimalnu kontrolu ribe i precizne i duge zabačaje,ali istovremeno ovo nije prekrut štap koji će pokidati ribu pod meredovom.

 

 

Raspoloživost: Nema na stanju
Dostupne opcije
šifra proizvoda: 1077
Vidi sve iz kategorije:Šaranski / dubinski
Vidi sve od proizvođača:Avid Carp
cena:16290,00
količina:
Nazad na proizvode
proizvod
Nema na stanju
proizvod
proizvod