Avid Carp HQ Twin Skin Bivvy šator

Avid HQ Twin Skin Bivvy MK2 Za duže kampanje malo šta može biti luksuznije od fantastičnog HQ Twin Skin šatora. MKII verzija dolazi sa nadstrešnicom i razmaknutim šipkama tj. konstrukcijom koja povećava iskoristivi prostor unutar šatora dajući Vam više prostora nego bilo koja drugi bivi ovih gabarita.Ova verzija kao i predhodna dolazi sa već dokazanim sistemom unutrašnjeg skina koji samo jednom treba zakačiti i on će uvek biti u sklopu šatora otklanjajući potrebu za winter skin-om.
Kako unutrašnj tako i spoljni materijal su potpuno dišući i vodootporni do 10,000mm, materijal je otporan na kondenzaciju, čineći šator hladnijim u letnjem i toplijim u zimskom periodu. Matirani finiš spoljneg sloja daje HQ šatoru fantastičan izgled. To je šator otporan na sve vremenske uslove koji nijednom nije izneverio naše test ribolovce od kojih su neki u ribolovu provodili i po 5 dana u nedelji i to svake nedelje u godini.
HQ Bivvy ima zadnji prozor koji se može otvoriti iznutra, a sa prednje strane se može pohvaliti sa mrežom protiv komaraca. Bojama obeležene tačke za konekciju poda olakšavaju posavljanje istog dok dve šipke za odlaganje štapova ujedno daju i čvrstinu samom šatoru To je neverovatan bivi za duže kampanje, putovanja u inostranstvo ili samo kada želite da sav komfor kao kod kuće imate i u ribolovu.

Dostupan u verziji za jednu i dve osobe.

Dimenzije šatora za jednu osobu:

  • Širina 260cm x Dubina 245cm x Visina 140cm
  • Težina: 13.7kg ( 6,6kg samo šator)

Dimenzije šatora za dve osobe:

  • Širina 295cm x Dubina 290cm x Visina 150cm
  • Težina: 15.9kg ( 8kg samo šator)

 

Raspoloživost: Nema na stanju
šifra proizvoda: 415
Vidi sve iz kategorije:Suncobrani / šatori
Vidi sve od proizvođača:Avid Carp
cena:74390,00
količina:
Nazad na proizvode
proizvod
Nema na stanju
proizvod
proizvod
proizvod
proizvod